Herman te Brinkhof

Geplaatst op: 06-11-2023

Careaz stuurde ons onderstaande recensie voor het optreden op zaterdagmiddag 4 november 2023. "Afgelopen zaterdag hadden we een prachtig optreden bij Careaz JW Andriessenhuis van De Berkelzangers! De sfeer zat er die middag goed in en we hoorden van de bewoners alleen maar positieve geluiden. Bedankt Berkelzangers voor deze mooie muzikale middag. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!

Organisatie Strade Bianchi

Geplaatst op: 03-10-2023

Ontzettend bedankt voor jullie geweldig bijdrage aan de gezelligheid bij de start van ons evenement op de 24e september 2023. Het was een "Feest voor het oor".

Martine Menkhorst

Geplaatst op: 03-02-2023

In het weekend van 23 – 25 september 2022 vierden we het (door Corona uitgestelde) 100-jarig jubileum van het Veldhoekfeest. Speciaal voor dit jubileum was de zondag als extra familiedag toegevoegd aan het, anders altijd 2-daagse, programma. Op zondag werd de opening van de dag verzorgd door de Berkelzangers. Uiteraard met een aantal echte Veldhoekers in hun gelederen. Al vroeg meldden de eerste fans zich om zich te kunnen verzekeren van een goede plek in de feesttent. Richting de aftrap vulde de tent zich steeds meer en vanaf 12.45 uur zat de stemming er meteen goed in. Waar het in de aanvang nog veelal het wat oudere deel van de bezoekers was, verjongde het publiek zich gedurende het optreden. Veel bekende nummers werden meegezongen en gedanst en we sloten met zijn allen af met een feestelijke polonaise! Berkelzangers, bedankt voor jullie bijdrage aan ons jubileumweekend

Margret Dijkstra

Geplaatst op: 13-12-2022

Dankzij De Berkelzangers werd het een prachtige, feestelijke middag van ons 50 jarig bestaan. Een onvergetelijke middag voor de bewoners van Zorgcentrum De Pelkwijk. Bedankt daarvoor.

Wim Jansen

Geplaatst op: 07-11-2022

De Berkelzangers en het Seniorenorkest De Achterhoek: op zondag 6 nov 2022 samen een mooi jubileumconcert verzorgd ! Voor herhaling vatbaar !

de grolse hofzangers

Geplaatst op: 17-02-2022

van harte gefeliciteerd met jullie 25 jr jubileum en wij bestaan dit jaar 40 jr

 • 1
 • Wij stellen het bijzonder op prijs wanneer u een bericht achterlaat op onze site. Uw mening telt voor ons mee! Of het nu gaat over onze optredens of wat u vindt van onze website of u hebt suggesties voor ons, laat het ons weten.

  Zo snel mogelijk nadat uw bericht is verstuurd wordt het voor iedereen op de site zichtbaar. Het kan zijn dat we eerst nog even met u mailen voor extra informatie of een reactie geven op uw bericht.

  Een klein berichtje achterlaten

  Laat iedereen weten wat je van de Berkelzangers vindt

  Naam: *
  E-mail: *
  Bericht: *