De Berkelzangers, het gezelligste koor van Berkelland.

Is uw interesse voor De Berkelzangers gewekt? U zingt ook graag? Meld u dan aan en maak geheel vrijblijvend kennis met ons!

Voordat u besluit lid te worden komt u twee repetities bij ons "kijken". U kunt dan de sfeer proeven waaronder gewerkt wordt. En ervaar dan het enthousiasme van onze zangers, de muzikanten en de dirigent. U maakt nadere kennis met de leden in de pauze of bij het "nazitten".

Besluit u daarna lid te worden dan wordt u door de dirigent ingedeeld in een stemgroep. De liedjesteksten en/of de bladmuziek wordt daarna uitgereikt en ook, voor zover van toepassing, de koorkleding. Eén van onze leden zal u de eerste tijd na toetreding met raad en daad te woord staan om volledig wegwijs te worden in het koor.

De wekelijkse repetities zijn op de dinsdagavond en beginnen om 20.00 uur. Er wordt meestal 2 uur gerepeteerd. Onze vaste repetitieruimte is in Ontmoetingscentrum Het Hof aan de Hoflaan 3-5, 7271 BR te Borculo. 

En voor muzikanten onder u?

Wij zijn ook op zoek naar extra muzikanten voor ons combo. Bij het combo is met name behoefte aan een extra drummer (percussie), een toetsenist / accordeonist en een gitarist Lijkt u dat wat? Meldt u zich dan aan en we nemen snel contact met u op

 

Lid worden

Bereik de Berkelzangers eenvoudig via dit formulier

Naam: *
E-mail: *
Telefoon: *
Woonplaats: *
Bericht: *